NEVJERNICA

Angelina varala Brada sa ženom?

25.01.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Bivši Angelinin tjelohranitelj Mickey Brett najavio je da počinje pisati svoje memoare u kojima će se naći mnogi nepoznati detalji o poznatoj glumici

Između ostalog, Brett će pisati o tome na koji je način Angie osvojila Brada, o njihovim seksualnim maštarijama (ona mu je navodno ispunjavala svaku želju), o upotrebi seksualnih igračaka itd.

Najviše je pažnje privukla izjava da će otkriti i s kojom je ženom Angelina varala Brada, i to dok je on snimao filmove. Navodno joj je, tvrdi bivši tjelohranitelj, osobno dogovorio najmanje dvadesetak tajnih susreta s tom ženom po hotelima.

Valja svakako spomenuti da su tjelohranitelju 52 godine, da je tijekom 90-ih u Engleskoj bio optužen za ubojstvo, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza, da je sam nemalo puta kao Angelinin tjelohranitelj izazvao niz incidenata te da je dobio otkaz, i to navodno na Bradovu inicijativu. Knjiga je njegova slatka osveta njima, no pitanje je koliko će, s obzirom na njegov dosadašnji život, biti i vjerodostojno svjedočanstvo.