osvaja elegancijom

Angelina Jolie plijeni poglede u haljini koja laska oblinama

18.12.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Glumica i velika humanitarka Angelina Jolie s mnogobrojnom obitelji trenutno boravi u New Yorku, a uoči svečane večere i dodjele nagrada Udruge dopisnika Ujedinjenih naroda sve je oduševila izgledom u strukiranom modelu haljine

Na 22. izdanju dodjele nagrada održanih u New Yorku, UN-ov glavni tajnik i bivši portugalski premijer António Guterres slavnoj glumici i humanitarki uručio je nagradu globalnog građanina godine kao posebnom izaslaniku Ujedinjenih naroda.

U društvu djece, Angelina je na svečanu dodjelu nagrada pristigla u elegantnom modelu satenske haljine.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Korzetne podstave, svečana kreacija na idealan je način laskala liniji slavne glumice, a potpisuje ju britanska kuća visoke mode Ralph & Russo.

Osim što je krojem isticala najbolje od linije, naizgled jednostavna haljina svoju posebnost može zahvaliti bijeloj tkanini na leđima svezanoj u formi mašne koja je, poput šlepa, dodirivala tlo.

Svečano izdanje prelijepa Angelina začinila je parom dugih rukavica u identičnoj nijansi haljine i decentnim naušnicama, kojima je i ovaj put istaknula ljubav prema modnom minimalizmu. 

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam da me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', nedavno je izjavila 42-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.