ISTINA ILI TRAČ

Angelina Jolie operirala je oči i nos, a djecu joj čuva pet dadilja

17.03.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Tvrdi to tajanstvena Jenny Paul čija će se knjiga 'Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story' uskoro pojaviti u prodaji i iz koje svako toliko netko objavi neki novi detalj

Zanimljivo je da je autorica knjige Jenny Paul praktički potpuno nepoznata te ju je čak nemoguće pronaći u internetskim tražilicama, što je u današnje vrijeme rijetkost, pogotovo ako je riječ o novinarki koja, navodno, već godinama prati Angelinu i Brada. Stoga je najvjerojatnije u pitanju pseudonim, a tko se krije iza njega, zasad nije poznato.
Tako je najnoviji citat iz spomenute knjige ponovno uzbudio javnost jer, osim što Jenny tvrdi da Brad i Angie imaju čak pet dadilja za svoje šestero djece, tvrdi i da je Angelina imala čitav niz plastičnih operacija tijekom života, i to pretežno u mlađoj dobi, uz napomenu da usne nije dirala, one su zaista prirodne. No, zato je, navodno, operirala nos, oči te još par dijelova tijela. Nosi i oči navodno je korigirala na početku karijere. I Angelina i Brad zasad još uvijek ništa ne komentiraju.