TAJNO ORUŽJE

Angelina Jolie ljepotu održava bockanjem

17.07.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Angelina Jolie redovito se nalazi na samom vrhu top lista najljepših žena. U čemu je tajna njezine ljepote?

Ljepotu i mladenačku kožu Angelina uspijeva zadržati i uz pomoć tretmana nazvanog 'derma rolling' koji uključuje masažu lica malim valjkom s gusto raspoređenim iglicama na vrhu. Tretman djeluje kao mini-akupunktura bockanja čime se stimulira rad kože, bolja prokrvljenost, stvaranje kolagena i elastina, proteina koji kožu čine glatkijom i mladenački sjajnom i zategnutom. Bockanjem se postiže i bolje upijanje preparata za njegu.

Kolekcija holističke kozmetike, koju je Angelini otkrio njezin vizažist, njezino je drugo tajno oružje u borbi za očuvanje savršenog tena. Proizvode branda Yon-Ka počela je koristiti još u vrijeme dok je bila trudna s blizancima Knoxom i Vivienne, a s vremenom je postala posve predana korištenju njihovih holističkih proizvoda. Glumica je toliko oduševljena ovom kozmetikom da je unatoč brojnim obiteljskim obavezama i snimanjima pronašla vremena da se osobno nađe sa zastupnicima tvrtke i s njima razgovara o svojoj novoj beauty opsesiji.

Kozmetika Yon-Ka sadrži formulu koja štiti kožu od starenja uz pomoć mješavine koja umanjuju bore i koži daju mladenački sjaj.