IMA NJENU SLIKU NA ZIDU

Angelina Jolie je opsjednuta Kate Middleton?

26.03.2012 u 08:47

Bionic
Reading

Angelina Jolie ne skriva fascinaciju kraljevskim parom: na zidu ima sliku kraljevskog vjenčanja, prijateljima govori o ljepotama vojvotkinjine aure i na kraju razmišlja o filmu s njom

Već neko vrijeme govori se da je slavna glumica fascinirana vojvotkinjom od Cambridgea. Najprije su se pojavile tvrdnje da je na dodjeli Oscara Angelina Jolie kopirala frizuru Kate Middleton, da bi medije zatim preplavila vijest da slavna glumica u svojoj francuskoj vili na zidu ima sliku vojvotkinje i princa Williama.

'Angelina je posve opčinjena njome i smatra da ima prelijepu auru. Voli njezin pogled, toplinu i druželjubivost i često kaže da ona i William zrače dobrotom i iskrenošću. Čak razmišlja da napravi biografski film o njima…', rekao je netko blizak glumici magazinu The Sun.

Vijest da slavna glumica razmišlja o filmu o još slavnijem kraljevskom paru munjevito je obišla svijet. Već su krenula nagađanja – ako bi Angelina glumila Kate, tko bi glumio Williama. Ili još važnije: bi li Angelina bila ispred ili iza kamera? Nakon njezinog prilično suzdržano primljenog redateljskog prvijenca, više je onih koji bi joj savjetovali da se vrati glumi.