ŠERBEDŽIJA NAJAVIO

Angelina iduće godine dolazi u Beograd

24.10.2011 u 19:40

Bionic
Reading

Prema pisanju srbijanskog Storyja, Rade Šerbedžija će iduće godine sa slavnom glumicom posjetiti Beograd

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, koja je u kolovozu ove godine posjetila Brijune gdje je gledala predstavu 'Kralj Lear' teatra Ulysses,  kako prenosi 24 sata, mogla bi posjetiti i Beograd.

Rade Šerbedžija je, objavio je srbijanski Story, otkrio da će na proljeće, ili kasnije, s glumicom posjetiti Beograd. Glumica je već više puta bila u Sarajevu, a ove godine došla je i na Brijune.
 
'Angelina Jolie sigurno dolazi sljedeće godine u Srbiju, ali još ne znam hoće li se to dogoditi na proljeće ili malo kasnije', izjavio je Šerbedžija (65) za srbijanski Story.

Ovogodišnji posjet Hrvatskoj oduševio ju je.

'Drago mi je što sam došla, Hrvatska je prekrasna zemlja, htjela sam doći i prošle godine, ali nisam mogla zbog obaveza. Brijuni su ljepši nego što su mi rekli i što sam mogla zamisliti', rekla je glumica tijekom posjeta Brijunima,kamo je stigla u pratnji sinova Madoxa i Paxa.

Inače, za prosinac ove godine najavljena je premijera redateljskog prvijenca Angeline Jolie (36) 'U zemlji krvi i meda' koji govori o ratu u Bosni i Hercegovini, a jednu od glavnih uloga ima Rade Šerbedžija.