STIGLA I SLUŽBENA POTVRDA

Angelina i Brad konačno se zaručili

13.04.2012 u 23:36

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt sada su i službeno zaručeni i namjeravaju se vjenčati, rekla je u petak glasnogovornica Brada Pitta

'Da, potvrđeno je. To je obećanje za budućnost i njihova su djeca vrlo sretna. Za sada datum nije određen', rekla je agenciji Reuters Cynthia Pett-Dante.

Angelina Jolie je ovoga tjedna snimljena s velikim dijamantnim prstenom na desnom prstenjaku. Pitt i Jolie su par od 2005. i zajedno odgajaju šestero djece, ali se još nisu vjenčali.

O zarukama slavnog para progovorio je  i draguljar Robert Procop koji je izradio zaručnički prsten za Angelinu. Potvrdio je da je prsten izrađen prema specifičnim Bradovim uputama i pod njegovim nadzorom.

'Brad je imao jasnu viziju kako prsten treba izgledati. Želio je da svaki dio bude savršen te da dijamant bude najveće kakvoće i da odgovara obliku Angelinine ruke', izjavio je Procop.

Procjenjuje se da je prsten vrijedan oko 250 tisuća dolara.

Angelina je viđena s prstenom na ruci ranije ovog mjeseca u jednomlosanđeleskom muzeju koji je posjetila s Bradom i sinom Paxom.

Slavnaglumica dva puta je bila u braku, prvi put s britanskim glumcemJonnyjem Leejem Millerom, u razdoblju od 1996. do 1999. godine, te sBillyjem Bobom Thorntonom od 2000. do 2003. godine.

Brad Pitt je ubraku s Jennifer Aniston bio pet godina, a presudio mu je susret sAngelinom. Brad i Angie upoznali su se 2005. na snimanju filma 'G. igđa. Smith' tijekom kojeg su se i zaljubili, nakon čega se Pitt ubrzo irazveo.