UVIJEK VJERNI

Andrea i Hrvoje Čermak su najveći Severinini fanovi

10.12.2014 u 10:43

  • +2

Poznati na promociji Severininog DVD-a i knjige

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Supružnici Andrea i Hrvoje Čermak kao jedni od najvećih Severininih fanova, ali i prijatelja, pojavili su se jučer na predstavljanju knjige 'Backstage' te joj ponosno čestitali, strpljivo čekajući u redu na potpisivanje knjige, a kući su se vratili sretni i s osobnom posvetom kraljice estrade

Brojna poznata lica stigla su u utorak navečer u Cineplex Centra Kaptol u kojem je održana promocija DVD-a 'Dobrodošao u klub', snimke Severininog koncerta, i knjige 'Backstage' novinarke Vedrane Vasić. Najzapaženiji je bio bračni par Čermak, Hrvoje i Andrea. Malo tko nije primijetio trenutak kada je Hrvoje pjevačici poljubio ruku, na što je ona uzvratila velikim osmijehom. Iako žive na minhenskoj adresi, Čermakovi kao vjerni Severinini fanovi pojavljuju se na brojnim njezinim koncertima, a i privatno se druže.


Tako su Hrvoje i Severina u svibnju okupili veliko društvo na proslavi svojih rođendana u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Severina je proslavila 42, a Hrvoje 40. rođendan. Prije dva tjedan supružnici su također bili u prvim redovima na Severininom humanitarnom koncertu u zagrebačkom Lisinskom. Andreu i Severinu često se može zajedno vidjeti na revijama, a tako je bilo i ovoga listopada, kada su u prvim redovima pratile novu kolekciju Aleksandre Dojčinović na Fashion.hr-u.

Osim prijateljstva, pjevačicu i supružnike Čermak veže kumstvo. Severina je naime prije devet godina bila Andreina vjenčana kuma, a premda su mediji šuškali da su njih dvije godinama bile u svađi, prijateljice su to demantirale u listopadu prošle godine, kada su svi zajedno tulumarili na Oktoberfestu.