PRVO FAK...

Anđa Marić dobiva slovensku putovnicu?

Anđa Marić

Anđa Marić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Dok Slovenci razmišljaju o tome da joj daju počasno državljanstvo, Anđa Marić piše roman za djecu i omladinu

Nakon što je doživjela bračni brodolom i našla novu ljubav, Anđa Marić hrabro pliva u neistraženim vodama novih karijera. Pjevačica sljedeće sezone neće sjediti u žiriju HTZ-a, no uskoro će opet stupiti na hrvatsku glazbenu scenu.

'Moj mađarski projekt Kisha je konačno preveden na hrvatski jezik, tako da će uskoro izaći singl. Uskoro ćete ga čuti', rekla je Anđa za Stars.

Između ostalog, Anđa se bacila i u spisateljske vode. 'Počela sam pisati knjigu za djecu i omladinu, zbog toga što me za to inspirirao moj sin i zanimljiva mi je ta cijela problematika odgoja. Nisam znala ima li ta knjiga smisla ili nema, ali sam je dala na čitanje i zasad je zainteresirana Mladinska knjiga u Sloveniji, a u Hrvatskoj ću je tek pokazati nekim ljudima.'

Za svoj doprinos u održavanju dobrosusjedskih odnosa, Anđa će dobiti i počasni orden – slovensku putovnicu. 'Sada se čak i Ministarstvo kulture iz Slovenije zalaže da dobijem počasno slovensko državljanstvo za doprinos njihovoj kulturi. Sve ovisi o njihovoj vladi. Hoće li mi dati zeleno, odlučivat će ovoga tjedna. Držite mi fige. To je onaj tip državljanstva koji ti dopušta da imaš dvojno. Nisam se htjela odreći hrvatskog', kaže Anđa.
 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi