top modeli

Traperice širokih nogavica vrući su hit, a najbolje ih je nositi u kombinaciji s ovim cipelama

03.05.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Baggy stil se ove sezone vratio u velikom stilu, a u proljeće i ljeto 2022. godine obožavamo traperice širokih nogavica. Nevjerojatno su udobne i vraćaju šarm devedesetih u garderobu, no za dobar stajling jako je važno odabrati odgovarajući model cipela

Baggy modeli hlača ove sezone jedan su od najtraženijih i najpopularnijih odjevnih komada. Donose veliku dozu udobnosti, ali i stila. Međutim, kod slagan stajlinga ključan je i odabir modela cipela.

Ovisno o modelu, s istim modelom hlača moguće je kreirati posve različite stajlinge. Ako nemate ideju odakle započeti, posegnite za ovim modelima koji provjereno najbolje pristaju uz široke traperice.

Balerinke

Vrećasti modeli traperica ne mogu se pohvaliti dozom romantike, više odaju dojam nonšalantnosti i ležernosti. Model je to u kojem ne možete proći neprimijećeno, a njihova kombinacija s elegantnim balerinkama posebno je uzbudljiva.

  • +11
Trendi balerinke za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Salonke sa špic vrhom

Kombinacija hlača širokih nogavica i visoko cipela sa špic vrhom donosi neobičan, no vrlo uzbudljiv izgled. Naime, ima nešto u špic vrhu koji proviruje ispod dugih nogavica. Ove elegantne cipele veliku su trend ovog proljeća, a savršeno se slažu s trendom širokoih traperica. Posebno dobro izgledaju s modelima hlača čije su nogavice istaknuto duge, toliko da dodiruju pod i bez cipela.

Visoke tenisice

Ako volite malo ležerniji stajling, onda su visoke tenisice sjajan odabir. Naime, ovaj model tenisica vraćaju široke traperice njihovom korijenima i neodoljivo podsjećaju na početak hip hop kulture koja se pojavila kasnih 80-ih i ranih 90-ih godina. Također, ovo je zasigurno najudobniji model cipela koji možete odabrati. No, ove visoke tenisice ne donose samo udobnost već i sjajnu dozu bije u stajling jer dolaze u paleti najrazličitijih nijansi, no ako jarke boje nisu vaš prvi izbor, tu su uvijek modeli u vječnoj bijeloj boji koji doista idu uz sve.

Mokasinke

Postoji li zapravo komad odjeće uz mokasine nećemo nositi ovog proljeća? Ove trendi cipele doslovce idu uz sve. Bez obzira radi li se o klasičnim modelima tankih potplata ili robusnijim varijantama, mokasinke će ovo kombinaciji dati dozu elegancije, a istovremeno su tako udobne i chic.

Uz svijetloplave traperice najbolje posegnuti za crnim mokasinkama, a crne traperice ići će sjajno uz modele u bijeloj ili krem ​​boji.. Uz to, što su traperice duže to je bolje da s potplati malo deblji.

  • +11
Mokasinke za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije