POTPORA IZ PUBLIKE

Ana Gruica i Hrvoje Šalković više ne skrivaju ljubav

06.10.2014 u 15:38

  • +4

Vlaška posla

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nakon brojnih ispunjenih dvorana diljem Hrvatske, hit komedija 'Vlaška' posla u Splitu je proslavila svečanu 50. izvedbu, a svoju djevojku Anu Gruicu iz publike je pomno pratio Hrvoje Šalković

Dvorana Lora u Splitu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Urnebesni dijalozi Ane Gruice, Jadranke i Mateje Elezović nasmijali su brojna poznata lica, među kojima su bili Giuliano sa suprugom Kristinom, manekenka Iris Rajčić, modna dizajnerica Monika Sablić, TV voditeljica Petra Nižetić, skladatelj Pero Kozomara, Anin kolega Ivo Perkušić, no onaj koji je privukao najveću pozornost bio je Anin dečko - pisac Hrvoje Šalković.


'Vjerovale smo u sebe, ali i mi smo malo zatečene ovakvim uspjehom. Hvala svoj publici, a najviše splitskoj koja nas svaki put isprati bolje nego što smo mogle poželjeti', izjavila je ponosna glumica Ana Gruica.

Zaljubljeni Ana i Hrvoje već su prije par mjeseci viđeni kako se drže za ruke u šetnji Splitom, ali vezu nisu htjeli komentirati, no ovaj zagrljaj na svečanoj izvedbi govori više od riječi.

Oboje su puno vremena ovoga ljeta proveli na Zrću pa se pretpostavlja da su se ondje i upoznali.

Prije Ane, Hrvoje je ljubio Miju Kovačić i Lamiju Alečković, a Ana se rastala od Dijana Jahjefendića.