SJAJAN OUTFIT

Amal pokazala savršenu ljetnu kombinaciju

25.05.2015 u 10:07

Bionic
Reading

George Clooney nedavno je otkrio kako je lijepu Amal prosio gotovo pola sata i da su odlučili kako nikada neće biti razdvojeni više od sedam dana, pa su tako zajedno posjetili Tokio, a Amal je i ovaj put privlačila poglede svojim zanimljivim modnim odabirom

Projurili su zračnom lukom Haneda iako su bili dobro raspoloženi i rado su pozirali s obožavateljima, a haljina koju je imala Amal još joj je jedan modni pogodak.

Poznata po velikoj ljubavi prema dizajnerskim krpicama, i ovaj put nosila je odjeću s potpisom. Prelijepa haljina Missoni u tirkiznim tonovima idealan je odabir za vruće ljetne dane.

Nabrana haljina od konca u plavim i zelenim tonovima odlično stoji Amal budući da je visoka i vitka pa joj odgovaraju lepršavi krojevi. Struk je naglašen tankom vezicom koja se može ležerno zavezati ili stegnuti više, prema željama.

Trendesterica poput nje zna da su platforme opet u modi pa je odabrala smeđe Valentinove cipele s trendi resicama i torbu u istom tonu te sunčane naočale Olive Brown poput prave dive.

Haljina koju je Amal nosila u Tokiju može biti dobra inspiracija za bilo koju prigodu, ovisno s čime ćete je kombinirati, a zbog lijepih boja pravi je izbor za nadolazeće ljetne dane. Da, teško da bismo si mogli priuštiti Puccijev dizajn, ali nešto slično i povoljnije nije tako teško pronaći. Uostalom, tajna dobrog stila uvijek se krije u detaljima.