POPUT FILMSKE DIVE

Amal Clooney zna kako se privlači pažnja

27.01.2015 u 14:46

Bionic
Reading

Amal Clooney dijeli modne lekcije svakim novim pojavljivanjem u javnosti. Lijepa britanska odvjetnica plijenila je pažnju u losanđeleskj zračno luci u prekrasnom crvenom kaputu

Zgodna crnka sjajno izgleda u večernjim toaletama, ali i običnim trapericama, no ovoga puta pozornost je plijenila odabirom kaputa. Za putovanje iz Los Angelesa u London Amal je odabrala jednostavnu, ali izuzetno efektnu crno–crvenu kombinaciju.

Žarko crveni kaput s rukavima od ponijeve dlake, kojeg krase kopče u vojničkom stilu, nosi potpis modne kuće Versace i bio je zvijezda outfita koji je slavna odvjetnica upotpunila crnim skinny trapericama i cipelama s punom petom iste boje koje potpisuje Prada.

Amal je sve zaokružila predimenzioniranim tamnim sunčanim naočalama i crnom klasičnom kožnom torbom te crvenim ružem koji je bio u skladu s trendi kaputom.

Uspješna odvjetnica gotovo preko noći postala je hodajuća modna inspiracija. Iako izgledala senzacionalno u glamuroznim večernjim haljinama, njezin streetstyle, kao i poslovni look, jednako su dojmljivi. Bit će svakako zanimljivo vidjeti što će ova zgodna i uspješna Clooneyjeva supruga odjenuti na skorašnjoj dodjeli Oskara.