ZNA ŠTO JE 'IN'

Amal Clooney opet ima haljinu za poželjeti

28.09.2015 u 11:31

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa odvjetnica Amal Clooney poznata je po svom besprijekornom modnom stilu, a ni kombinacijom za ležernu večeru sa suprugom, glumcem Georgeom Clooneyjem, nije razočarala, odabravši zanimljivu haljinu na prugice

Za neformalan izlazak sa suprugom Amal je odjenula haljinu na prugice bez rukava, asimetričnog kroja te s crvenim i crnim prugicama modnog brenda Tome iz aktualne jesenske kolekcije, a look je zaokružila sandalama s punom petom otvorenih prstiju i jarkocrvenim ružem na usnama.

Jednostavna, a opet jako efektna haljina oduševljava prugicama različitih boja i širine te asimetričnim krojem koji se savršeno uklapa u elegantan, ali uvijek pomalo pomaknut stil Amal Clooney.

U košulji i suknji istog uzorka i kroja nedavno se pojavila i glumica Kate Bosworth, također poznata po svom istančanom modnom stilu, koja je tom prigodom upotpunila look crnom dolčevitom ispod košulje i trendi crnim čizmama do poviše koljena od brušene kože. Kate je ovaj pomalo ljetni outfit zahvaljujući dolčeviti i čizmama vješto pretvorila u zavidno dobru jesensku kombinaciju.

Iza sve popularnijeg brenda Tome stoje dvojica Australaca, stilist Ryan Lobo i bivši direktor dizajna u brendu Dereka Lama, Ramon Marti. Njih dvojica dobri su prijatelji već 15 godina, a znaju se još od studentskih dana, naime obojica su studirala modni dizajn na Tehnološkom sveučilištu u Sydneyju, no tek su 2011. počeli razmišljati o vlastitoj kolekciji. Prije dvije godine konačno su se odvažili na taj korak i osnovali brend Tome, čija je prva kolekcija za jesen 2013. osvojila žene, ali i modne kritičare. Njihova ležerna i nosiva odjeća, koja se s lakoćom kombinira s ostalim komadima u ormaru, sasvim sigurno neće tako skoro izaći iz mode, a obožavaju je i slavne ljepotice.