UVIJEK POSEBNA

Alki došla ovršiteljica, a ona joj ponudila svoje vibratore

21.06.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Kada joj se ovršiteljica pojavila pred vratima da popiše tehničke stvari, Alka joj je ponudila svoje vibratore jer je smatrala da bi se puno bolje prodali

Alka Vuica snimila je novu pjesmu, u suradnji sa svojim sinom Arianom, kojoj je, sukladno situaciji u Hrvatskoj, dala naziv 'U Remetincu'.

Spisateljica je odlučila uštedjeti novce, pa je pjesmu snimila u podrumu svoje kuće, a ekipa 'Red carpeta' u kojem je premijerno predstavila pjesmu ističe da pjesma neodoljivo podsjeća na ritmove koje smo već čuli.

Riječ je o ljetnom hitu koji je Alka začinila zvukom electro popa, što je iznimno veseli jer, kako je rekla, pjesma bi se trebala naći na njezinom novom albumu 'Drama Queen'.

Osim što je predstavila pjesmu koja kritizira društvo, Alka je usput ispričala situaciju i kako se i ona našla u krizi kada nije platila račune te joj se ovršiteljica našla pred vratima.

'Htjela je popisati moje tehničke stvari, pa sam je pitala što radi s njima, a ona mi je rekla da idu na dražbu. Odgovorila sam joj da bi puno bolje prošla da popiše moje vibratore jer bi se puno bolje prodali', rekla je Alka.