U SUSRET JESENI

Ako volite traperice širokih nogavica onda je ovaj model kao stvoren za vas, a obožava ga i Sienna Miller

11.08.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Ono što se već neko vrijeme predviđalo sad je postalo realnost na modnoj sceni, i to na veliku radost svih onih koji nisu bili nikad pretjerano oduševljeni s pripijenim, skinny modelima

S porastom zanimanja za stil 80-ih i 90-ih, popularnost udobnijih modela traperica rapidno je rasla, pa su se skinny varijante sve rjeđe mogle viđati na Instagram profilima zvijezda Instagrama ili na poznatim trendsetericama.

  • +8
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Među ljubiteljicama traperica širih nogavica svakako su i Jennifer Aniston koja nikad nije krila da joj pripijeni modeli nisu dragi, a sjajno pristaju i manekenskim zvijezdama Kendall Jenner, Hailey Bieber, sestrama Hadid...

Da su ovakve traperice itekako prikladne za dame svake dobi pokazala je i holivudska ljepotica sa sjajnim osjećajem za modu, crvenokosa Julianne Moore, a iz ovakvih modela ne izlazi ni ikona stila Sienna Miller.

Zvijezda serije 'Anatomija jednog skandala' neupitna je modna ikona svoje generacije koja u svakoj prigodi briljira odličnim odjevnim kombinacijama pa je mnoge zaljubljenice u modu često navode kao veliki uzor.

Plavokosa zavodnica vjerna je udobnijim varijantama trapera koje nosi s puno stila pa su njezini outfiti nepresušna modna inspiracija.

Sienna obožava modele sa širim nogavicama pa je nedavno na Ibizi oduševila i lookom koji je uključivao kratki top, trendi baguette torbu, gležnjače na špic s blok petom i vrlo svijetle traperice širih no nešto kraćih nogavica.

I ne brinite, takve traperice vam neće dodati kilograme jer je riječ o vrlo laskavom modelu - nižeg su struka, pripijene su na bokovima i struku, sa širim nogavicama te figuru čine vitkijom.

  • +16
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za razliku od ostalih hlača širokog kroja, kraće nogavice izdužuju noge, posebno u kombinaciji s obućom na petu.

Pa ako ste u potrazi za novim komadima u jesenskoj garderobi nećete pogriješiti s takvim trapericama, a donosimo i nekoliko Sienninih ideja za neodoljive stajlinge koje vas možda inspiriraju.