Alessandra Ambrosio

Ako su vam dosadile bijele tenisice, ove su savršena alternativa za jesenske stajlinge

30.08.2023 u 19:26

Bionic
Reading

Alessandra Ambrosio podignula je svoj casual stajling elegantnim bordo tenisicama New Balance 574, a upravo takve modele uskoro bismo mogli viđati na svakom koraku

Već neko vrijeme svijet mode bruji o kraju opsjednutosti bijelim tenisicama i činjenici da ih sve uspješnije zamjenjuju modeli u efektnim bojama. Mnoge trendseterice prigrlile su novi trend, a među njima je i manekenka Alessandra Ambrosio te je za odlazak u šoping izabrala tenisice koje su privukle pozornost.

Prelijepa Brazilka uputila se u kupovinu dijamanata u društvu manekenke Ane Beatriz Barros, a za ovaj iznimno luksuzan šoping obukla je vrlo ležernu kombinaciju sačinjenu od croppane bijele majice i rezanih traper hlačica.

No u prvom planu našle su se tenisice New Balance u jesenskoj kombinaciji bordo, krem i bijele boje. Riječ je o kultnom modelu 574, a koji je popularnost stekao još 80-ih godina, kada je postao veliki hit ulične mode.

U međuvremenu je model 574 transformiran u prepoznatljiv ležerni dizajn te je, osim u ovoj kombinaciji bordo i krem boje, dostupan u nježnom svijetloružičastom i sivom dizajnu za oko 110 eura.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj casual outfit Ambrosio je vješto nadogradila sunčanim naočalama i Loeweovom pletenom torbom, vrlo sličnoj modelu koji je nedavno nosila prilikom odlaska na tržnicu, kada je zablistala u ženstvenoj haljini s volanima.