aSTRO INFO

Ako kanite nešto započeti, učinite to ovog mjeseca, no čuvajte se ishitrenih reakcija

03.03.2024 u 08:05

Bionic
Reading

Ožujak je astrološki značajan mjesec jer donosi prvu pomrčinu 2024. i astrološku novu godinu, koja započinje vladavinom Ovna i proljetnim ekvinocijem. Ovo je također posljednji mjesec u godini koji će biti potpuno bez retrogradnih planeta, što bi svi znakovi zodijaka trebali iskoristiti za nove početke. Ovo su glavni datumi na koje biste trebali pripaziti, bez obzira na vaš astrološki znak

Merkur napušta zanesene i zbunjene Ribe 10. ožujka i ulazi u iskrenog i direktnog Ovna. Ovaj tranzit donosi porast inicijative za provođenje ideja i hrabrost za izricanje mišljenjenja. Iskoristite ovo razdoblje za pregovor o povišici i izborite se za ciljeve. Čuvajte se ishitrenih riječi i reakcija jer ćete lakše dobiti što želite ako to zatražite mirno.

Mladi Mjesec pojavit će se u Ribama 10. ožujka. Ova lunacija pojačat će intuiciju i emocije i potaknuti vas na ostvarenje snova. Budite otvoreni za uzbudljive životne preokrete. Ovo je ujedno odlično vrijeme za početke nečeg novog. Budući da su Ribe kreativan znak, mnogi će biti nadahnuti za pisanje ljubavnih pjesama ili se posvetiti slušanju glazbe i gledanju romantičnih filmova.

Pogledaj detaljni horoskop

Venera, planet ljubavi i ljepote, ulazi u Ribe 11. ožujka. Budući da je u njima egzaltirana, ovo je odlično vrijeme za zaljubljivanje, romantiku i buđenje čarolije u vezama. Imat ćete dojam da snovi mogu postati stvarnost, ali pazite da se ne izgubite u ljubavnoj izmaglici i propustite vidjeti znakove upozorenja.

  • +2
Rihanna je rođena 20. veljače 1988. u znaku Ribe Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sunce 20. ožujka napušta Ribe, dotiče točku proljetnog ekvinocija i ulazi u vatrenog Ovna. Budući da je on prvi znak zodijaka, na ovaj dan počinje i astrološka nova godina. Energija Ovna je odvažna, strastvena i motivirana pa ovaj solarni prijelaz u novi znak označava preuzimanje inicijative. Ako vam siječanj nije donio početak koji ste željeli, sada je vrijeme da se uhvatite u koštac s poteškoćama koje vas udaljavaju od cilja.

  • +2
Cindy Crawford je rođena 20. veljače 1966. u znaku Ribe Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mars ulazi u Ribe 23. ožujka. Kada se planet strasti i akcije nađe u osjetljivim i intuitivnim Ribama, naglašena je potreba za prilagodbom. Budite spremni mijenjati planove i strategiju u skladu s okolnostima, jer ovo nije vrijeme za konačne radnje i odluke. 

Pun Mjesec u Vagi i prva pomrčina ove godine obasjat će nebo 25. ožujka. Ova će lunacija iznijeti na površinu sve ukorijenjene strahove i nesigurnosti i potaknuti vas da se s njima suočite. Ovu pomrčinu podržava planet preobrazbe Pluton u Vagi. Spremite se uroniti duboko u sebe i otpustiti sve što koči vaš osobni rast i započeti proces osamostaljivanja.