irobot kvaliteta

Akcijske cijene vrhunskih robotskih usisavača

24.08.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Dok sunčani kolovoz polako obavija naše domove u toplinu i svjetlost, vrijeme je da se posvetimo uživanju u ljetu bez briga o kućanskim zadacima.

S uzbuđenjem vas obavještavamo da je stigla fantastična prilika za osvježenje vašeg doma uz jedan od vrhunskih robotskih uređaja za usisavanje ili istodobno usisavanje i brisanje – seriju Combo i8! Sada je pravo vrijeme za iskoristiti ljetnu akciju koja će vam omogućiti da doživite neusporedivu čistoću bez napora.

Vaš dom zaslužuje najbolje, a uz našu akcijsku ponudu iRobot robotskih usisavača, najbolje je upravo na dohvat ruke.

Više o modelima iz serije Roomba Combo i8 koji su sada na popustu saznajte u nastavku.

Roomba Combo i8(i8178)

Roomba Combo serije i8 robotski usisavač + perač dizajniran je za suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje podova, uz jednostavno mijenjanje spremnika. Ovisno o tome koji Roomba Combo spremnik ubacite vaš će robot automatski otkriti je li vrijeme za usisavanje ili istovremeno usisavanje i brisanje podova. Roomba Combo i8 robotski usisavač i perač ne samo da ima 10x veću snagu usisavanja od Roomba serije 600, već i jedinstvenu inteligenciju koju pruža operativni sustav iRobot OS koji uči vaš dom i prilagođava se vašim rutinama kako bi vam omogućio iskustvo čišćenja potpuno prilagođeno vama i vašim navikama.

Zamijeni i peri! Udvostručite čišćenje uz samojedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako bistei usisavali i prali glatke podove.

Uči način na koji čistite! Robotski uređaj Roomba Combo i8 uči vaše navike čišćenja i nudi prilagođene prijedloge poput automatskog rasporeda ili dodatnog čišćenja tijekom sezone alergija i linjanja.

Pametno upravljanje Uređaj Roomba Combo® i8+ uči raspored prostorija i stvara pametne karte Imprint® . Uz njihovu pomoć može čistiti u pravilnim redovima, usisavati i prati točno gdje želite, te nastaviti gdje je stao nakon što se napuni.

Iskoristite popust te kupite Roombu i8(i8178) za 549,90€ (redovna cijena 599,90€)*.

Roomba Combo i8+(i8578)

Roomba Combo i8+ je prošireni model koji dolazi s Clean Base® sustavom za automatsko pražnjenje spremnika koji do 60 dana pohranjuje usisanu prljavštinu i ostatke u Allergen Lock™ vrećice, što znači da ne morate razmišljati o usisavanju mjesecima. Iskoristite popust te kupite Roombu Combo i8+(i8578) za 729,90€ (redovna cijena 799,90€)*.

Osim Roombe Combo i Roombe Combo i8+, na popustu u kolovozu su i Roomba i1156, Roomba Combo 1138 te Roomba Combo j7+(c7558). Navedene Roombe dostupne su po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk – Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, Harvey Norman, Bazzar i eKupi. Požurite jer akcija traje od 4.8.2023. do 3.9.2023. ili do isteka zaliha.

Uz gore navedene akcije na popustu isključivo na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb te iRobot kiosk – City Center One Split pronađite i modele Roomba i5(i5158), Roomba i7(i7150), Roomba s9+(s9558), Braava jet m6132. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

*Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.