bradley cooper

Ove tenisice godinama su opsesija holivudskih zvijezda, a ovaj model je najpoželjniji

26.10.2023 u 09:53

Bradley Cooper

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bradley Cooper se ove jeseni vratio ispred i iza kamere sa svojim novim filmom 'Maestro', a između odlazaka na premijere, uočen je u trendovskim Air Jordan tenisicama na ulicama New Yorka

Glumac Bradley Cooper u posljednje vrijeme uživa veliku popularnost, što zbog uspjeha filma 'Maestro', biografske drame o skladatelju Leonardu Bernsteinu, što zbog navodne veze s manekenkom Gigi Hadid.

Uz sve to, slavu mu donose i pogođene modne kombinacije, posebno kada je jedan od sastavnih dijelova kultni komad poput slavnih Nike Air Jordan tenisica koje je nosio prilikom šetnje New Yorkom.

Cooper je birao par u Travis Scott Air Jordan 1 High bijeloj boji sa smeđim detaljima i izokrenutim logom.

Ovaj model nastao je u suradnji s američkim reperom Travisom Scottom, a još od 2019. je veliki hit kod zaljubljenika u modu. Suradnja Nike i poznatog repera donijela je niz klasičnih modela prepoznatljivog dizajna, koji se pokazuju kao savršena obuća za prijelazno razdoblje.

Ove sezone posebno su popularni upravo modeli u smeđim nijansama, a Cooper je pokazao koliko dobro izgledaju nošene na kombinaciju tamni plavim hlača te crnog pulovera i kaputa. Zanimljivo, odabrano pletivo dolazi iz najnovije kolekcije Gigi Hadid...

  • +2
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia