ZALJUBLJENA

Adrijana Dejanović zbog ljubavi se vratila iz New Yorka

25.01.2011 u 09:03

Bionic
Reading

Manekenka i jedna od najtraženijih top modela Adrijana Dejanović tportalu je otkrila da je najvažniji razlog njezina dugog ostanka u Zagrebu ljubav

'Istina je, imam dečka i lijepo mi je, a to je i jedan od razloga zbog kojeg toliko odgađam put u New York i povratak na piste,' rekla nam je lijepa manekenka.

Iako je Adrijana jedna od najtraženijih manekenki u svijetu te iza sebe niže same uspjehe, od kampanja za svjetski poznate brandove do prestižnih modnih revija, već neko vrijeme provodi u našoj metropoli, a razlog tome osobne je naravi. Adrijanu smo sreli na snimanju kataloga i kampanje brenda Xenia Design za jesen zimu 2011/2012. gdje je pokazala izrazitu profesionalnost modela i moć transformacije.

'Jedan od razloga je svakako i taj što me dugo nije bilo doma, čak sedam godina sam bila u inozemstvu, tako da sam se zaželjela svoje obitelji i prijatelja', rekla je Adriana

Koliko joj je karijera bitna i koliko zapravo ozbiljno razmišlja o putu u Veliku Jabuku, otkrila je i kako treba započeti rad na jednom filmu, ali nije htjela otkriti detalje.