UMIROVLJENA ANĐELICA

Adriana Lima privlačila poglede u idealnoj proljetnoj haljini koja pristaje svakome

25.03.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je oborila rekord kao Viktorijina anđelica s najduljim stažem, Adriana Lima oprostila se od planetarno popularnog brenda donjeg rublja, zatvorivši reviju u velikom stilu. No, iako je njezina 19-godišnja karijera anđelice završila, to ne znači da se slavna Brazilka umirovila. Lima i dalje snima modne editorijale, a nedavno je snimajući na ulicama New Yorka ukrala pažnju prolaznika

Atraktivna Brazilka plijenila je pažnju na ulicama New Yorka, prešetavajući se kao na modnoj pisti, odjevena u efektnu haljinu kratkih rukava military kroja na kopčanje. Riječ je o haljini s potpisom brenda Sies Marjan, koju je Adriana Lima uskladila s nude salonkama s potpisom Salvatorea Ferragama te nude torbicom i remenom u struku s potpisom modne kuće Fendi.

37-godišnja manekenka prošetala je ulicom u društvu danske kolegice Josephine Skriver, a riječ je o novom promidžbenom spotu koji slavne ljepotice snimaju za dobro poznati kozmetički brend Maybelline. Iako je 12 godina starija od svoje kolegice, Lima itekako izgledom može parirati i puno mlađim manekenkama, što je dokazala zatvorivši svoju posljednju reviju Victoria's Secreta.

  • +15
Adriana Lima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se još uvijek aktivno bavi modelingom, brazilska ljepotica je prije dvije godine izjavila kako se u budućnosti više ne planira skidati u donje rublje i bikinije za potrebe snimanja, kao što je do tada radila za ogromne svote novca. Lima je shvatila da time doprinosi idealizaciji ženske ljepote, zbog čega se milijuni žena svakodnevno osjećaju loše u svome tijelu.

'Dobila sam poziv za snimanje jedne seksi reklamne kampanje... Iako sam tijekom karijere napravila mnogo takvih suradnji, sada se nešto promijenilo u meni, kada je prijateljica podijelila sa mnom koliko se nezadovoljno osjeća u vlastitom tijelu. To me podsjetilo kako se ja svakog jutra pitam izgledam li dobro i hoću li još uvijek biti dobro prihvaćena u svom poslu. U tom trenutku shvatila sam da se većina žena pita isto svakoga jutra, pokušavajući se uklopiti u stereotipe koje im društvo, modna industrija i društvene mreže nameću. Smatram da to nije zdrav način razmišljanja i življenja. To nije ni psihički ni fizički zdravo stoga sam odlučila napraviti promjenu. Više se neću skidati bez značajne svrhe', izjavila je tada slavna Brazilka.

  • +7
Adriana Lima u grudnjaku Izvor: Promo fotografije / Autor: Victoria's Secret