prava diva

Adele je stigla s dečkom na utakmicu, a svu pažnju je ukrao njezin opaki stajling na koji je potrošila gotovo 130 tisuća kuna

21.02.2022 u 22:20

Bionic
Reading

Leopard uzorak jedan je onih koji baš nikada ne izlazi iz mode, a za dobar izgled ključno je vješto kombiniranje. Za odlazak na NBA All Star utakmicu u društvu dečka Richa Paula Adele je odlučila da baš svi pogledi budu usmjereni u njezinom smjeru, a za to se pobrinuo stajling životinjskoj printa paprene cijene

Pjevačica hita 'Easy On Me' udobno se smjestila kraj svog dečka Richa Paula, njihov zagrljaj i osmijesi potvrdili su kako je došao kraj krizi u vezi te da par uživa u ljubavi. Osim tog, nedjeljnu NBA All Star utakmicu u Clevelandu Adele je iskoristila kao sjajan podij za upečatljiv stajling.

U prvom planu našao se komplet brenda Alaïa leopard uzorka – kaput midi duljine čija cijena iznosi 14 700 dolara, odnosno oko 98 tisuća kuna te odgovarajuća mini haljina s volanima istog uzorka i materijala čija prodajna cijena iznosi 3180 dolara, odnosno oko 21 tisuću kuna.

  • +2
Adele Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Stajling je upotpunila s vječnim Manolo Blahnik crnim čizmama od brušene kože koje sežu do koljena te koštaju 1375 dolara odnosno oko 9 tisuća kuna je klasičnim crnim Wolford tajicama koje se prodaju po cijeni od 46 dolara, odnosno oko 300 kuna. Bio je tu i njezin prepoznatljiv make-up vješt naglašenih očiju.

Međutim, ono što je nedostajalo bio je divovski dijamantni prsten u obliku kruške koji je nosila ranije ovog mjeseca i time potaknula šuškanja o zarukama, a tada su stručnjaci za nakit nagađali da bi se moglo raditi od dijamantu od 10 karata čija cijena doseže vrtoglavih milijun dolara.

Za razliku od Adele, njezin dečko Rich Paul stigao je ležerno i sportski odjeven u traperice i jaknu. Nedavno je Adele gostovala u emisiji 'The Graham Norton Show', a na pitanje jesu li ona i Paul zaručeni, odgovorila je: 'Da jesam, bih li ikada ikome rekla jesam li ili nisam?'

U emisiji je također otkrila da kako će se njezini odgođeni nastupi u Las Vegasu ove godine svakako održati jer, navodno, planira imati dijete s Paulom 2023. godine. Izvori su ranije za Page Six tvrdili kao je veza između Adele i Paula vrlo nestabilna da su njihove česte svađe preko telefona snažno doprinijele odgađaju Adelinih nastupa u Las Vegasu. Inače, par je u vezi otprilike šest mjeseci.