NOVI PRIORITETI

A što radi Milan dok je Severina na turneji?

27.03.2013 u 09:42

Bionic
Reading

Čini se da Severina nikada nije bila sretnija jer konačno joj ide na svim životnim područjima – u ljubavi uživa u svojoj skladnoj obitelji, a ne može se požaliti ni na posao s obzirom na to da je rasprodala gotovo sve karte za koncerte

Budući da Milan Popović nije viđen na Severininom riječkom koncertu kojim je započela svoju novu turneju, mnogi su se dušobrižnici zabrinuli da par ponovno proživljava nevolje u raju. No već iduće jutro mogli su odahnuti.

Naime, Milan, Severina i njihov sin Aleksandar viđeni su jutro poslije koncerta u šetnji Opatijom, piše Story. Milan nije ispuštao iz ruku sina Aleksandra, a sretan par uživao je u zajedničkim trenucima. Svi oni koji su ih vidjeli primijetili su da im osmijeh nije silazio s usana.

Čini se da pjevačica nikada nije bila sretnija jer konačno joj ide na svim životnim područjima – u ljubavi uživa u svojoj skladnoj obitelji, a ne može se požaliti ni na posao s obzirom na to da je rasprodala gotovo sve karte za koncerte.

Iako su joj neki prigovarali da se prebrzo vratila na posao, Severina im je svima poručila da je ona samostalna žena. 'S Aleksandrom mi je sve lako iako nisam mislila da ću se tako brzo vratiti na scenu, htjela sam uživati još malo i biti duže s njim, ali sam naučila biti neovisna i sama plaćati svoje račune. Nikad nisam ovisila ni o kome, tako da sam morala početi raditi jer s Aleksandrom u Zagrebu živim u stanu za koji još uvijek plaćam kredit. Pomažem i cijeloj svojoj obitelji. Zato se ovoliko i trudim, dvostruko više. Zato sam i snimila hrpu reklama da mogu financirati produkciju koncerta', izjavila je nedavno za B92.