JAKO IM JE VRUĆE

10 ljepotica skinulo se u bikini! Savršene su!

09.01.2014 u 13:36

  • +5

Ljepotice u bikiniju

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Olivia Palermo, Charlize Theron, Katie Holmes i Jennifer Aniston samo su neke od ljepotica koje smo u posljednjih nekoliko dana imali priliku vidjeti u kupaćim kostimima

U toplijim krajevima uživala je i Rihanna, ni na plaži ništa manje kontroverzna i seksi. Jennifer Aniston i Courteney Cox ponosno su pokazale svoja divna tijela na odmoru u Los Cabosu u Meksiku. Njihov je odmor ušutkao sve one koji su naveliko govorili da više nisu u dobrim odnosima.


Budući da je započela karijeru radeći kao model, ne čudi to da glumica Charlize Theron i dalje slobodno može imati dvije karijere. Njena pojava na plaži na Havajima ostavlja bez daha, a duge noge kao da su stvorene za modnu pistu. Tridesetosmogodišnja zvijezda bezbrižno se sunčala na plaži u bikiniju i sa sunčanim naočalama.

Najpoznatija američka stilistica Olivia Palermo upijala je sunce na plaži St. Barthsa i uživala u društvu dečka Johannesa Huebla.

Lea Michele u bikiniju je pokazala savršenu guzu, Olga Kent poprsje, a Ava Sambora i Rosie Huntington svoje vitke figure.