NAGRADNJAČA

10 čuda u jednom proizvodu - Innova Wonder tretman

11.09.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Indola Professional predstavlja Innova Wonder tretman - revolucionaran, višenamjenski proizvod koji isporučuje 10 vidljivih prednosti za savršenu njegu bilo kojeg tipa kose. A tportal.hr je za svoje čitateljice pripremio tri primjerka!

Jednostavno protresete bočicu, posprejate kosu i uživate u prednostima:

1.Trenutni sjaj & zaglađenost
2.Nevjerojatno raspetljavanje
3.Obnova i hranjenje
4.Obnovljena vitalnost kose
5.Zaštita od UV zraka i ispiranja boje
6.Statička i frizz kontrola
7.Smanjuje ispucane vrhova
8.Olakšano sušenje kose
9.Aktivno uravnotežava razinu vlage
10. Lagana formula – ne otežava kosu

Jednostavno ga protresete, nanesete na ručnikom posušenu kosu, raščešljate četkom ili češljem za ravnomjernu distribuciju i nastavite svoj uobičajeni proces stiliziranja kose.

Kosa najlakše puca odmah nakon što je oprana - zato razmazite svoju kosu s Wonder tretmanom kako bi raščešljavanje bilo jednostavnije!
Najveći strah prekrasne bojane/prirodne kose je gubitak sjaja i živosti boje. Roza formula štiti kosu od topline i sprečava izbljeđivanje boje!
Zar ne mrzite dosadno podizanje vlasi zbog elektriciteta? S novim Innova Wonder tretmanom statički elektricitet i frizz u kosi postaju prošlost, zauvijek!
Buntovna kosa čini sušenje zahtjevnim, posebno kada ste u žurbi. Podatna kosa omogućava jednostavno sušenje i ravnanje čak i u žurbi!

FANTASTIČNA FORMULA - Protresite! Ova roza tekućina učiniti će čuda jednom kada promiješate obje faze.
Glavni sastojak: protein svile osigurava vlagu, glatkoću, jačinu, zaštitu, vitalnost i sjaj dok keratin & pantenol osiguravaju dodatnu njegu i zaštitu od UV zračenja. A cvjetni mirisi kao što su perunika, ruža i magnolija te neke voćne komponente kao što su jabuka, mandarina i naranča pružaju trenutno mirisni omotač oko lose koji traje cijeli dan.

Nagradu su osvojile:

Franka Marinović
Irena Jurković

Jasminka Đikić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.