kazalište

ZKM i tportal nagrađuju jednog čitatelja ZKM premium pretplatom za sezonu 2021/22.

17.09.2021 u 16:43

Bionic
Reading

ZKM pretplata je najpovoljniji način kupovine ulaznica

Od ove kazališne sezone gledatelji svoju pretplatu mogu kupiti online u svega par klikova te mogu odabrati između STANDARD i PREMIUM pretplate.

Pretplata STANDARD uključuje 6 ulaznica za bilo koju izvedbu predstava u produkciji ZKM-a u sezoni 2021/22.

Pretplata PREMIUM uključuje 4 ulaznice za bilo koju izvedbu predstava u produkciji ZKM-a u sezoni 2021/22 te dvije ulaznice za bilo koju premijernu ili gostujuću izvedbu u organizaciji ZKM-a u sezoni 2021/22.

Čitatelje Tportala nagrađujemo jednom ZKM Premium pretplatom u vrijednosti 300 kuna. Dobitnik je Željko Jurić.

Prilikom prijave na nagradnjaču, pristajete na to da ZKM može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.

Na programu nove sezone naći će se dobro poznati hitovi poput Črne mati zemle, Hinkemanna, Eichmanna u Jeruzalemu, Dobro je dok umiremo po redu i brojnih drugih, no tu su i novi izvanredni naslovi koji će svoje premijere ugledati tijekom sezone 2021/22: Čarobnjak iz Oza u režiji Saše Broz, praizvedba predstave Ja sam ona koja nisam prema tekstu Mate Matišića i u režiji Paola Magellija, autorski projekt Olje Lozice U društvu sablasti, potom Kamen prema tekstu u Europi omiljenog suvremenog dramatičara Mariusa von Mayenburga. Početkom nove godine premijeru će imati predstava Halo, halo, ovdje Radio Zagreb u režiji Pavlice Bajsić Brazzoduro, dok se u veljači na domaću kazališnu scenu vraća Oliver Frljić i to ni manje ni više nego predstavom Braća Karamazovi prema klasiku F. M. Dostojevskog. Prema kraju sezone gledatelji će moći pogledati još dvije premijere, od kojih će jednu režirati Janusz Kica, a zadnja premijera u sezoni bit će Ljubavni roman, adaptacija istoimenog romana Ivane Sajko.