nagradnjače

Vodimo vas na predstavu 'Kako misliš mene nema?!'

28.09.2018 u 15:44

Bionic
Reading

Autorski projekt Ivice Boban. Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić

Kroz dva sata 'nabrijane' farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije. Ivica Boban

Nagrade:

NAGRADA HRVATSKOG GLUMIŠTA:

  • Amar Bukvić - Nagrada hrvatskog glumišta 2007. za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina

DANI SATIRE:

  • Amar Bukvić i Filip Juričić - dobitnici ravnopravnih glumačkih nagrada Zlatni smijeh na 31. Danima satire, Zagreb 2007.

ZLATNI LAV:

  • Amar Bukvić i Filip Juričić - nagrada za najbolje glumce 8. međunarodnog festivala komornog teatra Zlatni lav, Umag 2007.

MOSTARSKA LISKA:

  • Velika mostarska liska publike za najbolju predstavu u cjelini - festival Mostarska liska 2009.
  • Amar Bukvić i Filip Juričić - Velika mostarska liska za najboljeg glumca

FESTIVAL MLADOG GLUMCA:

  • Amar Bukvić i Filip Juričić - jednoglasna specijalna nagrada žirija za inventivnost i maštovitost u razradi likova i odličan primjer angažiranog teatra - Banja Luka 2009.

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za predstavu 'Kako misliš mene nema?!' (Teatar EXIT, 3.10. (srijeda) u 20h). Dobitnik je Roland Pažur.