Mala dvorana Lisinski

Vodimo vas na predstavu 'Boksačko srce'

28.01.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Nova hit predstava Boksačko srce kreće u osvajanje srca publike - možete je pogledati 6. i 21. veljače u Maloj dvorani Lisinski!

Boksačko srce nova je predstava u koprodukciji Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art

Iza naslova Boksačko srce nalazi se duhovita i dirljiva melodrama jednog od najznačajnijih suvremenih njemačkih pisaca Lutza Hübnera koja se zbog svoje univerzalne poruke izvodi na pozornicama diljem svijeta, a priča o boksu služi kao metafora života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo.

Publika će moći uživati kako u odličnom tekstu, tako i u dvije snažne glumačke karizme na sceni. Pravi kazališni kreativac, višestruko nagrađivani Marko Torjanac glumi ostarjelog, bivšeg boksača. A u ulozi mladića čiji se životni put nenadano spojio s boksačevim gledat ćemo Filipa Vidovića, koji se proslavio glavnom ulogom u Ciganinu, ali najljepšem zagrebačkog HNK.

Dva majstora na sceni, duhovito i na jednostavan način u Boksačkom srcu donose duboke životne poruke zbog kojih predstava djeluje motivirajuće na gledatelja pozivajući ga da i on sam preispita svoja uvjerenja i spoznaje, a u isto mu vrijeme poručuje da nikada nije kasno za ostvarenje snova, ali i nikada prerano za preuzimanje odgovornosti u životu. Stoga smo uvjereni da će Boksačko srce osvojiti srca jako velikog raspona publike, od tinejdžera do umirovljenika.

Uživajte u Boksačkom srcu!

Više o predstavi:

Rezervacije ulaznica i info: rugantino@rugantino.hr; 01/555-4848

Online prodaja ulaznica

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za izvedbe predstave 'Boksačko srce' (6. i 21. veljače, Mala dvorana Lisinski u 20 sati), a dobitnici su Dragica Lah (6.2.), Mirjana Koren (6.2.), Marijana Sladić (21.2.) i Ivo Groš (21.2.).