NAGRADNJAČA

Tko ide na predstavu 'Zločin i kazna' u HKK Zadar

20.11.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Zamjena za predstavu 'Balon', koja je trebala bit održana 26. studenog ali je otkazana zbog bolesti glumaca, je predstava F.M. Dostojevskog, 'Zločin i kazna' koja je na programu HKK-a Zadar u srijedu, 9. prosinca. Tportal.hr vodi svoje čitatelje na predstavu

Ovo je i priča o tome koliko su sjećanja stvarna, a koliko su podložna preobrazbi rukovođenoj našim egom koji ih dodatno oblikuje, ponekad napuhujući priču. Poput balona. Ovo je i priča o vlastitim frustracijama koje proizvodimo sami, no uvelike potpomognuti apsurdima društveno-političke stvarnosti koja nas okružuje. Iznad svega, ovo je priča o Glumcu, o njegovom identitetu, o tome za što i za koga on uopće igra svoju igru.

Velika imena hrvatskog glumišta kao što su Ksenija Marinković, Vili Matula,Ana Maras i Krešo Mikić sasvim su sigurno garancija velikog i vrijednog kazališnog projekta.

Zbog bolesti glumaca odgađa se predstava u pretplati Teatra Exit, 'Balon' koja je pretpremijerno trebala biti izvedena u četvrtak, 26.studenog u 20 sati u HKK Zadar! Umjesto na predstavu 'Balon', tportal vodi svoje čitatelje na predstavu 'Zločin i kazna', koja je na rasporedu 9. prosinca u HKK Zadar.


Po dvije ulaznice osvojile su:

Maja Sutlović
Iva Potočnik