ČEKA 'PRAVE POTEZE'

Tarik Filipović objasnio pozadinu poznanstva s Hasanbegovićem

10.03.2016 u 16:09

Bionic
Reading

Kao djelatnika u kulturi i osobu blisku supruzi ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, pitali smo glumca Tarika Filipovića da nam prokomentira dosadašnje ministrove poteze i otkrije svoja očekivanja

Lamija Hasanbegović, supruga ministra kulture prijateljica je Tarika Filipovića i zaposlenica LD Storea koji je u vlasništvu Filipovićeve supruge Lejle.

Dosadašnje poteze ministra Hasanbegovića Filipović tportalu nije htio komentirati jer, kako kaže, prave poteze još očekujemo i nada se da će oni biti dobri. No zato je kritiku uputio na račun ministrove supruge Lamije.

'Suprugu ministra Hasanbegovića poznajem još od studentskih dana i dobra je prijateljica moje supruge. Nekoliko sam puta bio s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo', rekao je tportalu Filipović i otkrio da su prije nego je postao ministar supružnici Hasanbegović dolazili na njegove predstave.

'Svoje su karte za predstave u Kerempuhu, HNK-u i ostalim kazalištima plaćali sami što sam zamjerio ministrovoj supruzi jer ja svoje prijatelje volim počastiti, a oni bi se uvijek javili tek nakon predstave', otkrio nam je Filipović.

Bez obzira na to što u svojoj emisiji 'Satirikon' ne zaobilazi ni politiku, najave o gašenju nekih emisija na HTV-u Filipovića ne plaše.

'Nemamo mi nekih političkih tema, samo se tu i tamo nečega dotaknemo. To je i naša obveza jer smo 'Satirikon'', rekao nam je Filipović koji misli da malo satire na svoj račun svatko može podnijeti.

'I predsjednik Tuđman je u Kerempuhu gledao 'Spikom na spiku'. Ne vjerujem da mu je bilo baš 'najpravije' ali je dolaskom i druženjem s glumcima pokazao svima svoju veličinu. Tako se treba ponašati na sva mala pikanja koja idu na vašu adresu', mišljenja je Filipović.