NAGRADNJAČE

Pogledajte predstavu 'Smisao života gospodina Lojtrice'!

12.01.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Što je Smisao života gospodina Lojtrice? Pogledajte najpopularniju montipajtonovsku predstavu kazališta KNAP za koju vam poklanjamo 2x2 ulaznice za izvedbu 12. siječnja.

Od prosinca 2006. ova predstava ne silazi s kazališnog repertoara. Na tronu najhit predstave kazališta KNAP zasad je nedodirljiva. Puna dvorana, zadovoljstvo publike i simpatični, nekontrolirani izljevi smijeha, njena su svakodnevica. Brojni festivali i nagrade prate je u stopu. Trolist mladih glumaca - Živko Anočić, Rakan Rushaidat i Radovan Ruždjak - užitak je i gledati i slušati. Nekonvencionalno oživljavanje poetika stripova i animiranih filmova, horor-žanr sličica i montipajtonovskog apsurda gađa u sridu.

U redateljskoj stolici tima koji pobjeđuje - Saša Anočić – kazališna osobnost s pokrićem. Kad gledatelj upozna smisao života gospodina Lojtrice, smisao kazališta sjeda na svoje mjesto. Duhovito i dirljivo, komično i tragično. Predstava za sva vremena.

Smisao života gospodina Lojtrice

Da bismo vam uljepšali početak godine i odmah vas naviknuli na bogat i ispunjen kulturni život, vodimo vas na prvu ovogodišnju izvedbu predstave Smisao života gospodina Lojtrice u ponedjeljak, 12. siječnja 2014. u kazalištu KNAP s početkom u 20 sati (Ivanićgradska 42a).

Imena dobitnika objavit ćemo na dan izvođenja predstave, 12. siječnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Vatroslav Subotić
Josip Dubičanac