NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Plemena'

04.10.2013 u 08:18

Bionic
Reading

10. i 11. listopada u Teatru Exit na rasporedu je predstava 'Plemena' u organizaciji Planet Arta, a tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 1x2 ulaznice za oba datuma!

Drama 'Plemena' engleske spisateljice Nine Raine u 2012. osvojila je nekoliko najvažnijih nagrada za najbolji dramski tekst uključujući Drama Desk Award for Outstanding Play, New York Theatre Critics Circle Award i Off-Broadway Alliance Award – Best Play te nezapamćen broj od šest Lucille Lortel Award nominacija, četiri nominacije Outer Critic Circlea i dvije nominacije Drama league Awarda.

'Plemena' nam pružaju sliku današnjeg svijeta govoreći o potrebi za pripadnosti i o svemu što ona nosi: od pojedinačnih hijerarhija, interesa i pravila počevši od same obitelji nadalje.

Kroz intrigantnu i katarzičnu priču o ljubavi i izdaji ova višestruko nagrađivana drama nam pokazuje da o toj (ne)pripadnosti i dalje ovisi sreća pojedinca.

Štoviše, umjesto da nam ponavlja kako smo svi jednaki 'Plemena' nam nude spoznaju i ukazuju na činjenicu koliko smo različiti. Gdje se ipak nalazi taj prostor u kojem plemena mogu naći suživot – o tome govori ova predstava.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji datum žele ulaznice.

Dvije ulaznice za predstavu 10. listopada osvojila je Iva Papić

Dvije ulaznice za predstavu 11. listopada osvojila je Marijana Žilić