NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Happy Endings'

31.10.2014 u 09:44

Bionic
Reading

U prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol održana premijera filma Darka Šuvaka!

Areta Ćurković, Daria Lorenci Flatz, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anita Matić, Dejan Šorak, Veljko Bulajić, Zrinko Ogresta, Kristina Krepela i mnogi drugi sinoć su došli u prepuno kino Cineplexx Centar Kaptol kako bi uveličali svečanu premijeru hrvatskog filma Darka Šuvaka – 'Happy Endings'. Riječ je o filmu koji je svečano otvorio ovogodišnji filmski festival na Puli i s njega se vratio s dvije osvojene Zlatne Arene – za najbolju glavnu žensku ulogu (Ćurković) i najbolju sporednu žensku ulogu (Matić).

U prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol voditelj Mirko Fodor prije filma pozdravio je sve prisutne, a nakon projekcije glavna filmska ekipa predvođena glumcima Aretom Ćurković, Darijom Lorenci Flatz, Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Anitom Matić poklonila se publici koja im je gromoglasno pljeskala, očigledno zadovoljna viđenim filmskim uratkom.

Radnja filma 'Happy Endings' vrti se oko salona za masažu kojeg vode Ankica i njezina prijateljica Ljilja, ali kojem ne ide baš najbolje. Čak i kamatar Zi gubi strpljenje. Budući opcija 'happy endings' kao dio usluge ne dolazi u obzir, pljačka banke djeluje kao praktično rješenje za sve financijske probleme...

Domaći film 'Happy Endings' u hrvatska kina stiže u četvrtak, 30. listopada, a Continental film i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, iskoristive do 5. studenoga!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 31. listopada.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Josipa Prgin
Sandra Lekić
Anita Dadić
Petar Baburić
Marija Gizdić