NAGRADNJAČA

Let 3 i TBF u Off programu Dana satire

12.06.2014 u 08:58

Bionic
Reading

U Off programu Dana satire Radila Hadžića gledatelje će 16. lipnja zabavljati kontroverzni glazbeni sastav Let 3, a 20. lipnja grupa TBF.

Popularni bradati mušketiri će se u nastupu osvrnuti na društveno-političku situaciju koju će ukomponirati u svima znane pjesme.

'Nalazimo se u društveno-političkom kolektivnom ludilu. Opet smo u žiži totalnog općenarodnog kolapsa, kaosa', objasnio je frontmen benda Damir Martinović Mrle

To je svakako dobar povod za dobru staru zezanciju. Selektorica programa Mani Gotovac odabrala je ljude koji se stalno bave nekom vrstom teatra. A Mrle je to potkrijepio objašnjenjem: 'Teatar je i izvan teatra.' Trenutačno rade na novoj glazbenoj ploči čije će probrane dijelove predstaviti upravo na Danima satire. Program za određeni datum još nisu razradili jer čekaju što će se dogoditi u iduća dva tjedna. Kako je krenulo u političkom vrhu - nikad se ne zna - možda dobiju još materijala za sočnije pošalice za mikrofon

Grupa TBF iz cijeloga svojeg repertoara u jednom će se satu izvesti samo pjesme najsatiričnijih tekstova koje grupa inače izvodi na svojim koncertima. Gotovac ističe da je jedina razlika ta što će najduhovitije pjesme s njihovih različitih albuma te večeri biti izvedene na jednome mjestu. Frontmen benda Mladen Badovinac ni sam ne zna što će izvoditi na koncertu s obzirom na to da pjesme slažu neposredno prije samog nastupa. Dakle - 'lud u mozak, malo san maka, slušajte sada stihove luđaka'.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za oba koncerta.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji koncert žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za koncert grupe Let 3 16. lipnja osvojili su:

Iva Starčević
Vlatka Pažin

Po dvije ulaznice za koncert grupe TBF 20. lipnja osvojili su:

Marija Markotić
Drago Župarić