sezona 2022./23.

HNK Zagreb predstavio nove kategorije pretplata, uvode i obiteljske karte

25.08.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu otvara upis pretplate za svoje dramske, operne i baletne predstave u kazališnoj sezoni 2022./23., uz brojne pogodnosti i darove iznenađenja, te dvije nove kategorije pretplate, koprodukcijsku 'K-HNK' te obiteljsku, 'Kazalište za obitelj'

U sezoni 2022./23., HNK u Zagrebu po prvi puta nudi pretplatu 'K-HNK', kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u RH.

Zagrebački HNK u novoj sezoni stavlja poseban naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je uveo posebnu pretplatu – 'Kazalište za obitelj'. Pretplata 'Kazalište za obitelj' osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob.

U novoj sezoni, nakon stanke zbog pandemije, ponovo je u ponudi i Europska pretplata, koju će središnji nacionalni teatar provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije dvaju kazališta.

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet "Orašar", po sistemu jedna pretplata - jedna ulaznica.

Upis pretplate za dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama moguće je ostvariti od 1. do 30. rujna na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te putem web stranice www.hnk.hr. Prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja. Sve rezervacije čuvaju se do 15. rujna te se nakon tog datuma sva preostala pretplatnička mjesta stavljaju u slobodnu prodaju.

Cjenik te popis pretplata objavljen je na webu kazališta.