aVELIKI JUBILEJ / SLAVLJE U VIDRI

Hit komedija 'Udavače' 50. put uz puno dvoranu i ovacije

11.05.2023 u 22:20

Bionic
Reading

Nakon što su redom rasprodali brojne dvorane diljem Hrvatske, te se netom vratili s turneje po hrvatskom Zagorju, gdje su čak sedam večeri nastupali na kazališnom festivalu GFUK, hit predstava Udavače u srijedu je, u punom zagrebačkom kazalištu Vidra, proslavila jubilarnu 50. izvedbu

Humoristična predstava koja progovara o vjenčanjima i raznim svadbenim običajima, ali i razlozima koja pojedince dovode do onog sudbonosnog 'da' za cijeli život, još je jednom na kazališnim daskama izazvala salve smijeha, a po završetku i ovacije publike,stoji u priopćenju.

Urnebesni tekst Matka Elezovića majstorski su interpretirali Jan Kerekeš, Erna Rudnički i Matea Elezovic Brdar, ujedno i umjetnička voditeljica i producentica Hit teatra.

Dodatni šarm dali su živopisni kostimi Elvire Ulip, kao i režija iskusnog Marija Kovača. Druženje uz koktel nisu propustili filmski redatelji Arsen Ostojić i Branko Ištvančić, kao ni glumice Tara Rosandić, Ana Vilenica i Petra Težak Giba, kreatorica Vesna Sposa, kao ni mnogi drugi iz svijeta kulture i showbizza. Glumice Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički blistale su u elegantnim kreacijama Vesne Spose, a razdragana ekipa iz predstave, uz tortu je primala čestitke sve do kasno u noć.

Hit teatar je još jednom postavio uspješnu i traženu predstavu te time potvrdio da mu ime 'hit' i više nego pristaje. Posljednja izvedba 'Udavači' u ovoj zagrebačkoj sezoni na rasporedu je još u subotu 20. svibnja u Vidri.