liježe sretan

Glumac koji je zbog kritiziranja Vučića dobio otkaz glumu zamijenio građevinom

05.03.2024 u 23:42

Bionic
Reading

Srpski glumac Ammar Mešić zamijenio je glumu građevinom, a na svojim profilima na društvenim mrežama podijelio je fotografije s novog radnog mjesta

Mešić je bio prilično glasan u svojim kritikama vlasti u Srbiji, a posebno onim upućenim Aleksandru Vučiću - posebno nakon tragedije u školi Vladislav Ribnikar. Ubrzo nakon toga dobio je otkaz u seriji 'Igra sudbine', a nakon toga je otišao iz Srbije, piše Klix.ba.

Sad je podijelio fotografije s građevine u Beču, otkrivši da je odlučio potražiti novi angažman koji je bio potpuno drugačiji od njegove prvobitne profesije.

"Težak je ovaj život, al' da se živi mora. Bože, koliko sam ja zapravo sretan čovjek", napisao je uz fotografiju na kojoj se vidi zajedno s kolegama u radnim odijelima.

Za N1 Srbija je otkrio i zašto je izabrao Beč: "Želim da radim, želim da zarađujem, da od tog posla živim časno i da dišem čist zrak, da budem slobodan i da navečer kada legnem umoran, legnem sretan".

Pojasnio je da je došao da radi na građevini, jer želi da zaradi dovoljno novca da renovira kuću u kojoj žive njegovi roditelji.