NAGRADNJAČA

Filharmonija predstavlja glazbeno-filmski spektakl 'Nosferatu'

19.02.2013 u 08:33

Bionic
Reading

Zagrebačka filharmonija u sezoni 2012./2013. priredila Vam je jednu koncertnu novinu. U suradnji sa zagrebačkim kinom Europa predstavlja Vam glazbeno-filmski spektakl 'Nosferatu'!

U baršunastoj (h)ladovini starog zagrebačkog kina Europa gledatelji će imati priliku premijerno u utorak, 26. veljače s početkom u 19:30 sati na velikom filmskom platnu gledati projekciju kultnog njemačkog nijemog filma 'Nosferatu', neautoriziranu filmsku adaptaciju poznatog romana o Drakuli Brama Stokera, a orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića projekciju će pratiti izvedbom glazbe iz filma.

Svečana premijera 'Nosferatua' održat će se 26. veljače, a oni koji u utorak neće biti u mogućnosti doći premijerno pogledati projekciju filma isto mogu učiniti 27. i 28. veljače te 1. ožujka s početkom u 19:30sati.

Ako ste jedni od onih koji se ne mogu odlučiti koja Vam je umjetnost draža – film ili glazba, provjerite kako izgleda (i zvuči) spoj ovih dviju umjetnosti - potpuni audiovizualni doživljaj i to u savršenom fil(m)fantastičnom i fil(m)harmoničnom ambijentu.

Ako Vam je pojam vampira 'Sumrakov' fatalni Edward i zanima Vas iz kojih su mračnih kuteva svemira svi ovi moderni vampiri proizišli, onda morate pogledati priču o prvom strašnom i ne tako fatalno zgodnom vampiru, ali koji je, zajedno s Drakulom, bio fatalan za povampirenje filmske industrije, a onda i čitave populacije.

Na vama je samo da se ugodno smjestite, a fil(m)harmonija će učiniti ostalo.

Tportal.hr jednom čitatelju poklanja dvije ulaznice za izvedbu 27. veljače!

Dvije ulaznice je osvojio Domagoj Mihalčić.