IZLOŽENE DO KRAJA GODINE

Cromarisove ribe odlaze u njujorški 'Poster House'

05.02.2017 u 15:33

Bionic
Reading

Cromarisov lakat pod nazivom 'Dobro odgojena riba' iz najčišćih dijelova Jadranskog mora, svojom kreativnošću ovih je dana oduševio vlasnike novoga njujorškog muzeja Poster House, koji je plakat s hrvatskim oradama i brancinima odlučio uvrstiti u muzejsku zbirku

Nakon što su u najnovijem broju jednog od najistaknutijih svjetskih magazina za kreativnost u tržišnim komunikacijama Lürzer’s Archive, objavljeni oglasi najveće hrvatske tvrtke za uzgoj morske ribe Cromarisa, pod nazivom 'Dobro odgojena riba/Well raised fish', stigao je poziv iz njujorškog Poster Housea koji taj inovativni oglas u obliku plakata želi uvrstiti u stalni postav globalnih kreativnih dostignuća, koji će biti dostupan svjetskoj publici do kraja godine, priopćila je u nedjelju tvrtka Cromaris.


Oglas je osmislila agencija Bruketa&Žinić OM. Namjera je kupcima svježe ribe iz Jadranskog mora poručiti kako je riba iz Cromarisa, zbog ekološkog uzgoja i posebne pažnje koja se pridaje uzgoju u čistom Jadranskom moru, uistinu 'dobro odgojena riba' ističe se, među ostalim, u priopćenju.

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, najveći je hrvatski proizvođač svježe orade, brancina i školjki, a trenutno je na osmom mjestu najvećih svjetskih proizvođača orade i brancina. Čak 75 posto prihoda ostvaruje na inozemnim tržištima.