NEFORMALNI ISKORAK

'Rezultati, rezultati, pa tek onda ponovni mandati': Poslušajte kako repa mlada zastupnica u srpskom parlamentu

29.10.2020 u 09:26

Bionic
Reading

O čemu bruje društvene mreže bivše Jugoslavije? Tema je Jelena Mihailović, čelistica i zastupnica SPS-a koja je tijekom Narodne Skupštine Srbije rapom poslala duhovitu, ali istovremeno i snažnu poruku

Jelena Mihajlović, zastupnica SPS-a u Narodnoj Skupštini Srbije, postala je hit na društvenim mrežama zbog snimke sa sjednice na kojoj je deklamirala stihove stare 40 godina. Predsjednik Skupštine Ivica Dačić dopustio je zastupnici da napravi kratku izvedbu nakon što ju je upozorio da joj istječe vrijeme.

''Ajde, stihovi, 'ajde', rekao je Ivica Dačić.

''Mnoge mi stvari kipte u glavi i okupiraju moždane hemisfere, mozak ko treger, ko na bini Džeger, rasteže se, prati ali ne može da shvati, te ovakvi mandati, te onakvi mandati, te skoro isti kandidati', počela je Jelena Mihailović na oduševljenje prisutnih.

'Lako pozivaju na stezanje kaiša oni koji su odavno već sve stekli i svoju su decu obezbedili, a tuđih se naprasno odrekli. Nisu do stezanja doveli isključivo fenomeni svetske ekonomske krize. Na primer, nikog zbog nerentabilnih investicija, ama baš nikog savest ne grize. Stoga, rezultati, rezultati, pa tek onda ponovni mandati'

Iako je mali performans trajao nešto duže od dozvoljenog vremena, predsjednik Skupštine Dačić imao je duhovit komentar zašto je imao strpljenja.

'Bio sam tolerantan zato što je ovo njen prvi nastup', objasnio je Ivica Dačić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube