ORIGINALAN FAN

Preko Wikipedije osigurao VIP uživanje u koncertu

16.02.2017 u 21:22

Bionic
Reading

Fan britanskog indie rock benda The Sherlocks došao je na originalnu ideju kako uživati u koncertu glazbenih idola iz udobnosti VIP zone

Koliko su podaci na Wikipediji (ne)istiniti, dokazao je mladić imena Adam Boyd koji je zahvaljujući njoj upao u VIP zonu na koncertu svog omiljenog benda The Sherlocks.

Na koncert benda The Sherlocks održanom u londonskom Royal Albert Hallu, Boyd je zakasnio, a nezadovoljan pogledom na pozornicu, sinula mu je više nego originalna ideja.

'U pripitom sam stanju editirao stranicu benda na Wikipediji, naveo da sam član obitelji i upalilo je, ušao sam u VIP zonu', kaže Boyd.

Njegovu izjavu brojni su dočekali sa dozom skeptičnosti, no naposlijetku se doznalo kako je za vrijeme trajanja koncerta uistinu 'doradio' podatke na Wikipediji dopisavši kako je debitantski singl benda 'Live For the Moment' inspirirao Adam Boyd, rođak pjevača Kiarana Crooka.

Ovaj podatak upisan na Wikipediji Boyd je pokazao zaštitarima koji su ga zatim pustili u VIP zonu. O cijelom događaju, Boyd se pohvalio u Facebook objavi.