URNEBESaN RAZGOVOR

Poslušajte kako poznati komičar zafrkava Todorića 'u zdrav mozak'

20.10.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Poznati riječki komičar Davor Jurkotić, autor emisije 'U zdrav mozak' nazvao je 'Ivicu Todorića' i predstavio mu se kao Mario Tokić iz Državnog odvjetništva. Uslijedilo je oko sedam minuta urnebesnog razgovora

'Dobar dan, ovdje Mario Tokić iz Državnog odvjetništva', tako se Davor Jurkotić predstavio navodnom Ivici Todoriću, kojeg je nazvao tijekom emisije 'U zdrav mozak', čija je tema nazivanje javnih i privatnih osoba i zbijanje šala na njihov račun.

'Malo ste me zatekli. Ja sam mislio da se nećemo čuti, već da ćemo to odrađivati na drugi način', odgovorio je vjerojatni imitator Ivice Todorića i tako započeo oko sedam minuta bizarnog telefonskog razgovora.

Televizijski zabavljač s 'Todorićem' porazgovarao je o svemu i svačemu, a 'čelnik' Agrokora najavio je zanimljiv blog pod nazivom 'Moje iskupljenje', u kojem će reći svoje mišljenje o cijeloj situaciji.

'Činjenica je da se mene tu progoni, da me se prikazuje kao nekakvog sotonu, a svi su znali što se događa', komentirao je 'Todorić' te nastavio govoriti o tome kako su ga molili da Hrvatsku spašava krajem devedesetih.

Još jednom ponavljamo kako nije potvrđeno da je Jurkotić razgovarao s pravim Ivicom Todorićem. Štoviše, gotovo je sigurno da je Jurkotić angažirao imitatora.

Poslušajte!

Autor: YouTube
  • +75
Sva lica Ivice Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL