MRTVILO NA ŠKOJU

Netko se genijalno našalio s pokušajem produženja sezone na Visu

17.11.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Gužve i šušur na sve popularnijem, u bivšoj državi za strane turiste zabranjenom otoku Visu, rezervirane su za ljetne mjesece, a nakon Viške regate sredinom listopada otok zapadne u zimsko mrtvilo. Vlasti Grada Visa i Turistička zajednica pronašli su način kako produžiti sezonu, pa makar i na društvenim mrežama

Živahno je bilo ove jeseni na Visu zbog snimanja filma Mamma Mia, a šušur koji je vladao otokom prelio se i na društvene mreže. Kasnila je malo zbog snimanja i Viška regata, a kad je i njene sudionike nazad u Split odnio vjetar, otok je krenuo tonuti u zimski san.

Gradske vlasti i Turistička zajednica Visa smogli su snage izboriti se za produžetak sezone i još malo viškog šušura, pa makar i na društvenim mrežama. Proglasu koji su uputili građanima, oko organizacije Adventa u Visu, uz šok i nevjericu, brzo je postao viralni hit.

Dodouše, proglas koji je postao viralni hit nisu sastavili sami, nego neki kreativac koji je koji je njihov Javni poziv upućen građanima ogolio do bolne istine.