DOSTA BI BILO RASPRAVE

Donald Trump ne čuje ni Yanny ni Laurel – već covfefe!

18.05.2018 u 17:24

Bionic
Reading

Ako imate nedoumicu, jedna osoba na svijetu uvijek će vam priskočiti u pomoć i dati vam definitivni odgovor na sva pitanja – Donald Trump

Internet se na nekoliko dana našao u raspravi da li viralna snimka koja kola unaokolo zvuči više kao 'Yanny' ili 'Laurel'. Trumpova administracija odlučila je ugasiti debatu konačnim odgovorom na to pitanje.

Iako neki u Trumpovoj Bijeloj kući čuju 'Laurel', a neki 'Yanny' – Donald Trump ipak je 'vođa slobodnog svijeta' i njegova je riječ zadnja. Predsjednik Trump ne čuje ni Yanny ni Laurel – već covfefe!

U snimci sudjeluju Ivanka Trump i njen dečko Jared Kushner, potpredsjednik Mike Pence, te mnogi drugi.

'Očito dobivate informacije od CNN-a jer je vijest da čujem 'Laurel' potpuno lažna. Sve što čujem je 'Yanny', rekla je glasnogovornica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders.

Kellyanne Conway koja vrši funkciju savjetnice predsjedniku Donaldu Trumpu rekla je da čuje 'Laurel', no da po potrebi može čuti i 'Yanny'.

Povrh nedostatka srama u vezi načina na koji se Trumpova administracija odnosi prema istini, Američko vojno zrakoplovstvo na svom je Twitteru stavilo istu snimku i povezalo ga s ubijanjem Talibana u Afganistanu. Ubrzo nakon toga, tweet je izbrisan i izdana je službena isprika.

'Ispričavamo se za raniji tweet vezan uz A-10. U pitanju je bio neukusan čin i riješit ćemo to interno', glasio je novi tweet.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube