cyber monday

Gorenje hladnjaci sniženi čak 40% - još samo danas

17.11.2022 u 14:36

Bionic
Reading

U Smit Commerce-u možete pronaći sve što Vam je potrebno za gradnju i opremanje doma, od programa grijanja, alata, elektromaterijala, keramičkih pločica, sanitarije i kupaonskog namještaja, vodovoda i kanalizacije, vijčane robe, okova, boja i lakova, kemikalija, crne i obojene metalurgije, malih i velikih kućanskih aparata pa do cjelokupnog građevnog materijala.

Iako poznat po povoljnim cijenama, za ovih crnih 13 dana Smit Commerce je svojim kupcima pripremio popuste do čak 40 % na Gorenje kućanske aparate.

Gorenje hladnjaci odlični su izbor za svaki dom jer imaju F energetski razred. Uređaji stari 15 ili više godina troše i do tri puta više energije od uređaja nove generacije. Gorenje novi modeli dolaze s izvrsnom toplinskom izolacijom, uređaji se mogu pohvaliti poboljšanim brtvljenjem vrata, najsuvremenijim komponentama rashladnog sustava i elektronskom regulacijom koja smanjuje korištenje energije na minimum.

Gorenje perilice rublja mogu se pohvaliti snažnim motorom bez četkica koji eliminira mehaničku napetost, trenje ili habanje. Rezultati su bolji, uštede energije veće, a pranje značajno tiše. Štoviše, vijek trajanja uređaja je duži.

Osim izvanredne snage i visoke učinkovitosti, Gorenje perilice rublja nude i rješenje za ugodan miris opranog rublja. Pranje na nižim temperaturama i s neagresivnim sredstvima za pranje prihvatljivo je za okoliš, ali predstavlja odličnu klimu za razvoj bakterija koje se zadržavaju u kadi perilice rublja. Zbog toga rublje koje je normalno oprano i osušeno u prvom doticaju s vlagom počinje oslobađati neugodne mirise. S programom SterilTub, koji djeluje kod praznog bubnja, pobrinut ćete se za potpunu higijenu unutrašnjosti perilice rublja i time za odličnu njegu rublja.

Sve kvalitete pečenja u pećnicama na drva...

Karakteristični zaobljeni oblik jedna je od najkorisnijih karakteristika štednjaka Gorenje. Inspiriran tradicionalnim pećnicama na drva, omogućuje vrućem zraku da se slobodno kreće. Budući da se hrana zagrijava ravnomjerno i sa svih strana, uvijek je savršeno gotova: hrskava izvana i sočna iznutra.

Zahvaljujući posebnoj visokokvalitetnoj caklini, funkcija AquaClean donosi još učinkovitiji i jednostavniji način čišćenja šupljine pećnice. Potrebno je samo uliti pola litre vode u posudu za pečenje i uključiti AquaClean nakon svakog pečenja. U samo 30 minuta rezultati su vidljivi na cijeloj površini i tepsijama. Mrlje i masnoća su omekšane i lako se mogu obrisati mekom krpom.

Štednjaci Gorenje nude povećanu površinu za pečenje i korištenje izuzetno velikih pladnjeva. Inovativna rješenja omogućuju optimiziranu potrošnju energije i ravnomjerno kuhanu hranu, bez obzira na količinu. Puna širina pećnice učinkovito se koristi, dok vrhunska tehnologija osigurava ravnomjernu pripremu hrane na svim razinama.

Osim na iznimno kvalitetnu bijelu tehniku, ovaj Black Friday nudimo popuste do 40 % i Gorenje male kućanske aparate.

Gorenje mali kućanski aparati iznimno su jednostavni za korištenje. Imaju mnoge značajke koje omogućavaju potpunu sigurnost. Njima se lako upravlja, brzo i jednostavno se rastavljaju, čiste, suše i ponovo sastavljaju. S obzirom da su kompaktni, ne zauzimaju puno prostora, a prekrasan dizajn upotpuniti će Vašu kuhinju.

Gorenje usisavači posebni su po kotačima koji su obloženi gumom koja sprječavaja oštećivanje osjetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po mekim ili tvrdim površinama. Samostojeće usisavače ne trebate puniti na baznoj stanici. Potpuno sklopiva ručka omogućava pohranjivanje u malim prostorima, dok se pripadajuća baterija može napuniti bilo gdje.

Gorenje parna glačala imaju produljeni rok uporabe zahvaljujući izuzetno važnoj funkciji SELF CLEAN. Pri najvišoj temperaturi odaberite gumb "self clean". S unutrašnje strane se na vruću ploču ispušta veća količina vode i uklanja kamenac nastao zbog tvrde vode ili raznih drugih nečistoća u vodi. Po potrebi ponavljajte postupak dok voda koja se izlijeva kroz mlaznicu nije skroz čista.

Gorenje kućanski aparati izloženi su u poslovnici Petrinja, Zagrebačka ulica 2c, a naručiti ih možete i u našim ostalim centrima:

• Gornji Stupnik, Gornjostupnička 9b

• Zagreb, Avenija Dubrovnik 15 - Paviljon 10

Ili na kontakt 01/6598 500, marketing@smit-commerce.hr