UOČI PUB KVIZA

Anton iz 'Superpara' poručio dečkima: 'Ženama treba Hercegovac izvana i Purger iznutra'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 24.09.2020 23:23
  • Objavljeno 24.09.2020 u 23:21
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Bota za RTL

U današnjem 'Superparu' muškarci su bili na redu za izazov i prilično su bili opušteni jer su svi, osim Jelene i Mirka, prošli prethodni zadatak. I dok su se razbuđivali, Tina je Mati davala savjete kako da razveseli Jelenu doručkom. 'Vrlo ugodno iznenađenje i jako sam dirnuta', rekla je umirovljenica. Žene su pričale o tome kako njihovi partneri skrivaju neke papire po kući, a Jelena im je otkrila da je Mirko spominjao rap. 'Ženama treba Hercegovac izvana i Purger iznutra', želio je pomoći dečkima Anton da bi im poslije pokazivao kako trebaju osvijestiti ženu u sebi

Mate se povukao u kamp-kućicu kako bi na miru završio pjesmu, a Gordon i Marko izašli su na klupu ispred kuće, zabrinuti za taj večerašnji zadatak. 'Nikad nisam pjevao, a kamoli napisao pjesmu. To je dno dna za moj ego', rekao je Gordon, a obojica misle kako će ga svi ismijavati kad se vrate kućama.

Došao je Enis i damama objasnio zadatak. Muškarci odlaze u bar Superpar, gdje će sudjelovati u pub kvizu. U ruci će držati kriglu piva i morati dati tri točna odgovora. Ako netko spusti pivo prije nego što točno odgovori na tri pitanja, nije prošao zadatak. Dakle, osim znanja, važna je i izdržljivost jer je riječ o krigli od litre.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Bota za RTL

Daliborka se kladila na 4107 kuna, Dolores na 4000 kuna, a Jelena je odlučila riskirati i uložila je sve što imaju - 4500 kuna! Nikolana je uložila 3310 kuna, Ratka 3300 kuna i Tina 2009 kuna. Vruća pitanja, mlako pivo i hladne žene - tako je Enis opisao izazov! Pitanja imaju ponuđene A, B, C i D odgovore, ženske su tematike, a odgovara onaj tko prvi pritisne tipku. U početku muškarci imaju prazne krigle, a kad netko odgovori točno - svim muškarcima, osim onome tko je točno odgovorio, nasut će se 2 dl piva. Netočan odgovor - pivo se toči samo onome tko je pogrešno odgovorio. Kad počne igra, krigla se ni u jednom trenutku ne smije spustiti.

Urednica prvog hrvatskog časopisa za žene zvala se Marija Jurić Zagorka, no Anton nije točno odgovorio i dobio je 2 dl piva. Što se naziva narančinom korom - točan je odgovor bio celulit, a Mate je rekao - boja na autu! Marko je pogodio da se Bondova tajnica zove Miss Moneypenny, a potom je rekao kako ovulirana jajna stanica živi tri dana, iako živi od 12-24 sata, tako da je dobio 2 dl piva. Da je bob ime koje dijele grahorica i ženska frizura, nije znao nitko - Matej se odlučio za soju i dobio 2 dl piva. Kome je najljepše u moru biti gol - probao je odgovoriti Gordon, ali nije pričekao ponuđene odgovore pa nije znao da je to Ivana Banfić.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Bota za RTL

Anton je potom rekao kako su žene u Hrvatskoj dobile pravo glasa 1921., no točan je odgovor bio 1945. pa je dobio 2 dl. Marko je odmah pogodio da se gustoća najlonki mjeri u denima i svim osim njega dobili su 2 dl piva! Tko ide da se vrati - bilo je sljedeće pitanje, a točan odgovor Mare i Kate dao je Mate. Da se konac, osim pincete, koristi za čupanje obrva - pogodio je Matej, a što znači PMS znao je Marko, koji je skupio tri točna odgovora. Mate je pogodio da Jolanda nije protagonistica serije 'Seks i grad' i ostatak ekipe dobio je još 2 dl piva. Mate je pogodio i to da se od tila može napraviti suknja pa su ostali pili 2 dl na njegov račun.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Bota za RTL

Gordon je pogodio da se Miroslavova žena, pobjednica prve sezone 'Superpara', zove Jana i ostali su dobili svojih 2 dl piva. Ako si ti metak, tko čeka petak da te vidi - da riječ o pjesmi Vlatke Pokos, pogodio je Anton i ostatak je dobio 2 dl piva. Gordon je pogodio da je Gabriela Spanic glumila Emperatriz i Otimačicu, kao i da su inicijali spisateljice koju nazivamo hrvatskim Andersenom - IBM i imao je tri točna odgovora. Matej je pogodio da je primer - podloga, ali Anton nije da se karanfil daruje za Dan žena. Anton je nastavio griješiti te je rekao da se ženski implatanti za grudi mjere u kilogramima, a ne u mililitrama. Ipak, znao je da je Maca nadimak za žensku inačicu Maradone, i to je bio njegov treći točan odgovor. Matej je pogodio da je micelarna voda za čišćenje lica tako da je i on završio zadatak. Mirko je ostao sam i pogodio je da je Q10 sastojak krema za bore, da je salonka ženska cipela te da se tonikom čisti lice. Svi su prošli zadatak, a Jelena i Mirko trenutno imaju najmanje novca.

Kad su se vratili u kuću, Jelena je napala cimerice. 'Jelena se pod pritiskom kamera osjeća ugroženo', objašnjavala je Dolores, koja je krenula za njom. 'Ne želim te vidjeti', govorila joj je Jelena, a i Mirko joj je rekao da je pusti jer je izvan sebe. 'Niste bile fer i korektne', nastavio je Mirko, misleći na jučerašnju situaciju kad su odvijale vijke u kupaonici i kad su Jeleni rekle kako će sve biti fino obučene, a na kraju nisu. 'Našla je još jedan razlog da se osjeća povrijeđenom', zaključila je Dolores. Naposljetku su svi razgovarali o novonastalom problemu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Bota za RTL

'Nije fer da o njima pričamo na takav način', rekla je Dolores, a Anton dodao da ne može reći da su svi imali dobru vibru prema Jeleni i Mirku. 'Ukućani bi trebali biti pažljiviji i uviđavniji prema starijim osobama', zaključio je Anton. Da bi se razbila napetost u kući, dečki su odlučili pokazati svoje umijeće repanja. 'Pere me trema jako, ali vjerujem u sebe', rekao je Matej, a potom su došle dame koje trebaju ocijeniti njihove ljubavne pjesme, i to u rap stilu! Dečki su dali sve od sebe i od srca nasmijali partnerice. 'MC Marko upravo je napustio titulu papučara i postao je kralj otoka', rekla je Dolores, a s njom su se složile ostale dame i Marko je jednoglasno odnio titulu najvećeg romantika i pjesnika.

Hoće li Jelena i Mirko naći svoj mir i pobijediti u zajedničkom izazovu ili će se odnosi u kući nastaviti pogoršavati - ne propustite pogledati u novoj zabavnoj emisiji 'Superpar' u 21 sat na RTL-u.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!