DESANT NA 'PODRUČJE 51'

Ako vjerujete ovom tipu, konačno ćemo saznati postoje li vanzemaljci: Uzbunila se i američka vojska

17.07.2019 u 11:30

Bionic
Reading

Na Facebooku je organiziran događaj 'Navalite na Područje 51- ne mogu nas sve zaustaviti' i uspio je zainteresirati više od milijun ljudi

Prema brojkama na Facebooku, na događaj 'Navalite na Područje 51- ne mogu nas sve zaustaviti' 20. rujna, 2019., namjerava doći oko milijun i pol ljudi, a još milijun osoba je zainteresirano. Kako američka vojska nije poznata po svom smislu za humor, ako se ljudi stvarno okupe, predviđamo kako se stvari neće dobro završiti.

Naime, Područje 51 u Nevadi je baza Zračnih snaga SAD-a s prikladnom zaštitom. Područje 51 dugi je niz godina bilo tajna instalacija koja je testirala razne nove tehnologije. Slavu je stekla zahvaljujući teoriji zavjere vezanoj uz vanzemaljce.

Iako se očito radi o šali, SAD ima popriličan broj osoba koje stvarno vjeruju u vanzemaljske posjete i da vlada to pokušava sakriti od stanovništva, pa su Zračne snage SAD-a putem glasnogovornice u New York Times uputile upozorenje onima koji namjeravaju 'jurišati' na Područje 51.

'Bilo kakav pokušaj protuzakonitog ulaska u vojnu instalaciju ili područje vojne obuke je opasno', rekla je glasnogovornica.

Valja skrenuti pažnju i na činjenicu da je Područje 51 okruženo natpisima na kojima piše 'Zabranjeno ometanje posjeda – dozvoljena je upotreba smrtonosne sile'. Srećom, baza se nalazi u pustinji, daleko od izvora vode i hrane, pa do nje nije lako doći nepripremljen.

'Pozdrav Vladi SAD-a, ovo je šala, i nemam namjeru stvarno provesti ovaj plan. Samo sam mislio kako je u pitanju zabavna ideja koja će mi donijeti nekoliko 'palaca gore' na internetu', napisao je autor ideje Jackson Barnes.

Hotel A’Le’Inn već je potpuno bukiran za 20. rujna, 2019., pa sad samo ostaje vidjeti što će se tada dogoditi.