ROŠTILJ IZ SNOVA

Ženino zanovijetanje i kobasica učinili ga milijunašem

10.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Tko bi rekao da bračno maltretiranje može stvoriti brdo love. Upravo to se dogodilo čovjeku koji je zbog ženina navaljivanja u zadnji čas uplatio listić lota. Naravno, ulogu je odigrala i kobasica

Neimenovani sretnik pokupio je 4,2 milijuna dolara na lutriji u Aucklandu na Novom Zelandu nakon što je uplatio listić lota dvije minute prije zatvaranja. Ništa posebno, dakako, da ga na to nije primoralo suprugino zanovijetanje te joj je ovaj odlučio udovoljiti samo da je skine s vrata.

'Žena me gnjavila čitav tjedan da uplatim listić za lutriju i kada sam jedne večeri u prolazu ugledao znak za loto, uletio sam unutra i kupio srećku. Bilo je dvije minute do zatvaranja', prisjeća se novopečeni milijunaš čija je obitelj do jučer krpala kraj s krajem, pogotovo nakon što su im se rodila djeca.

No to nije sve. Žena je poželjela kobasice na roštilju za nedjeljni ručak. Muž koji je potpuno zaboravio na listić krenuo je u šoping i između polica supermarketa skužio da nema dovoljno love za kobasicu koju je žena tražila. Tada se sjetio loto listića u džepu i odlučio pogledati je li išta dobio.

Nevjerojatni sretnik kući se vratio bez ručka, ali je vjerojatno imao najbolji mogući izgovor otkad je svijeta i vijeka. Žena se, navodno, srušila kad je saznala o kojoj se svoti radi uz riječi: 'Ali sve što sam tražila bila je kobasica.'