JOŠ UVIJEK PIŠE

Žena nosila kemijsku olovku u želucu 25 godina

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.12.2011 15:16
  • Objavljeno 21.12.2011 u 12:29
žena progutala penkalu

žena progutala penkalu

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Britanka koja je prije 25 godina progutala kemijsku olovku napokon se riješila želučanih problema kad su joj liječnici izvadili pisalo iz utrobe. Jedan od liječnika ostao je zabezeknut kad je poslije operacije uspio njome napisati 'hello' na komad papira

Britanski liječnici izvadili su 76-godišnjoj ženi iz želuca kemijsku olovku koju je progutala prije 25 godina. Jedan od njih, doktor Oliver Richard Waters, ostao je iznenađen kad je izjedenom kemijskom uspio na komad papira napisati riječ 'hello', piše Huffington Post.

Prije 25 godina supruga liječnika opće prakse požalila mu se da je progutala kemijsku olovku. Njezin muž joj nije povjerovao, no liječnici su nedavno napokon potvrdili njezinu priču.

Doktor Oliver Richard Waters i njegovi kolege otkrili su kemijsku kad su pregledavali ženu zbog gubitka težine i proljeva.

'Većina gastroenterologa nailazi na novčiće, baterije i tomu slično, no ovo je stvarno posebno zbog oblika predmeta i činjenice da olovku nitko nije primijetio svih ovih godina', rekao je doktor Waters.

Doktor Waters je dodao da je kemijska olovka previše oštećena da bi bilo moguće prepoznati o čijem se proizvodu radi.

Žena koja je prije 25 godina progutala kemijsku olovku kaže da se sjeća da je stajala na stepenicama te da je imala malo ogledalo u jednoj ruci, a olovku u drugoj. Pokušavala si je sama pregledati krajnike i onda je pala. Ni sama ne zna kako je uspjela progutati olovku.

Zahvat je prošao bez problema i žena je na putu prema potpunom oporavku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi